Træning til skulptur – effektiv måde at formulere på

Ved afslutningen af ​​processen med at opbygge muskelmasse, næsten hver praktikant returnerer sin opmærksomhed mod uddannelse til formål at forbedre kroppens æstetik og opnå tilstrækkelig adskillelse af musklen ved at reducere overskydende kropsfedt og subkutan vand fjernelse unødvendig. Egnet optimering af uddannelsen proces vil utvivlsomt bidrage til at fremskynde processen med at opnå en drøm figur og dermed opnå det ønskede resultat.

Vælg et mål!

Standardreduktionsplanen dækker en periode på to til tre måneder. I løbet af denne tid trækker vi gradvis af kalorier og tilføjer forskellige former for aerobic eller træning i høj intensitet. Hele processen kræver meget selvdisciplin og koncentration på det endelige mål. Hvordan træner man “til skulptur”? Kvalitetsunderskud er en af ​​de sværeste, og derfor er et vigtigt aspekt den tankevækkende opbygning af en træningsplan. Udvælgelse af foretrukne øvelser og en passende mængde af regenerering tillade os at gå igennem denne periode i en atmosfære af erindring og selvrealisering. Selv de første symptomer på muskulær vaskularisering vil muliggøre en betydelig stigning i motivationen og drive hele reduktionsprocessen. I løbet af denne tidsperiode er det særligt godt at køre en træningstidbog, hvor vi løbende trækker vores fremskridt. Metoden med små trin vil nå det tilsigtede mål.

Øvelser til skulptur – hovedantagelser

Effektiviteten af ​​træning på skulpturen bestemmes af tilstedeværelsen af ​​flere vigtige faktorer. Det vigtigste aspekt er at opretholde høj intensitet gennem hele træningen. Vi kan opnå dette ved at reducere tiden mellem øvelser og serier. Det er også vigtigt at opretholde et træningsvolumen eller en mild vægtmanipulation afhængigt af din styrke. I mange mennesker under reduktionen falder styrken lidt. Dette er imidlertid ikke reglen. Det skal huskes, at kroppen ikke arbejder i kalorisk komfort. Lad os dog prøve at holde vægten ved at bygge muskelmasse så meget som muligt. Takket være dette vil vores krop konstant modtage en stimulans for vækst, hvilket muliggør optimalt resultat over tid.

Sådan træner du til en skulptur

Inklusive en aerob eller anaerob øvelse i træningsplanen vil effektivt forbrænde subkutant fedt. Det vil accelerere cellulær metabolisme og tvinge kroppen til at metabolisere hurtigere. Mængden af ​​cardio træning skal tilpasses til den specifikke periode og nuværende form. Den store fordel ved denne form for træning er muligheden for fri manipulation i træningsplanen. I tilfælde af at vægten er på plads, kan vi tilføje en eller to enheder og observere virkningerne i spejlet og vægten. Men hvis vi føler dig træt, kan vi trække en eller to enheder, mens tælle kalorier af det daglige behov.

Beskyt dine muskler!

Reduktionsperioden er meget hård for kroppen. Det er forbundet med dehydrering og reduceret kalorieforsyning. I denne periode er det lettere at blive skadet eller overbelastet. For at beskytte din krop fra de negative aspekter af reduktionen skal være opmærksom på en tilstrækkelig forsyning af protein – op til 2,4 gram pr kg kropsvægt. Dette beskytter dine muskler mod cortisol og hjælper med at optimere alle de anabolske forandringer, der finder sted i vores krop. Udover protein er det værd at have et sæt vitaminer og mineraler, såsom:

  • D3 og K2-vitamin
  • magnesium
  • omega 3 eller tran
  • beta caroten
  • kreatin

Fedtforbrændingsprocessen optimeres ved hjælp af kost. Det skal være grundlaget for at opnå din drømmeform. Under opholdet i den kaloriefattige underskud bør satse på produkter af høj kvalitet, som i kombination med den ovennævnte tilskud vil hjælpe med at beskytte kroppen mod katabolisme. I denne periode skal du sørge for at vælge lavforarbejdede produkter, der er rige på mikro- og makroelementer samt vitaminer.

Kulminationen af ​​information

Træning til skulptur er et af elementerne i opbygningen af ​​din drømmefigur. Udformet på en tankevækkende måde, vil den lette passagen gennem hele processen og dermed blive grundlaget for alle andre aktiviteter. Vi indbefatter frem for alt kontrollen af ​​kalorieunderskuddet, manipulerer mængden af ​​cardio og omsorg for kost og regenerering. I denne periode er det værd at inkludere produkter, der forbedrer søvnkvaliteten, såsom ZMA eller Gaba-500, til tilskud. Hurtigere regenerering i dag er bedre træning i morgen. Husk at kontrollere din krop igennem denne periode, observere dem i vægt og i spejlet og brug fornuft.